lørdag den 9. maj 2009

Practical Joke

Der er en practical Joke som jeg bare må dele med jer.

Mici, en tysk studerende der enlig hedder Micheal, men han har fået kæle navnet Mici, var med på det samme cruise som mig. Da han tog afsted glemte han at låse sin dør. Nu er det sådan at han har "glemt" at betale sin husleje de sidste par måneder, så et par af de andre, bla Jørgen (N) i køkkenet besluttede at lave en joke med ham. De tømte hans værelse, kom alle hans ting op på loftet og rengjorde rummet. Da han kom hjem troede han at han var blevet smidt ud af barraken pga manglede husleje betaling.

Nu var det så Jørgen's tur til at tage afsted på cruise, og Mici planlage sin hævn. Lige inden Jørgen tog afsted sneg Mici sig ind og åbnede vinduet, eller rettet låste det op. Jørgen, som godt var klar over at der kunne være hævn i farvandet, sørgede for at hans dør var låst grundigt.
Mici fandt så en stige, kravlede op til Jørgens værelse og åbnede vinduet.


Da Jørgen kom hjem fra sit cruise var han godt klar over at han kunne forvente sig noget men ikke hvad. Han var overbevist om at hans værelse var sikker, så det eneste de rigtig kunne gøre ved ham var enten at pille ved hans mad eller hans snescooter.
Men da han åbnede døren ind til hans værelse væltede det ud med balloner...



Billederne er taget efter at Jørgen fik skubbet alle ballonerne ud på gangen. Alle er enige om at det var en god joke!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

LOL! Hvor godt :D